Return to Content

Overnatting

Hos oss bor du i idylliske omgivelser rett ved stranda med turområder rett utenfor døren. Her kan man kjenne roen senke seg når man legger seg i våre nye senger. Rommene er rene og har en egen sjarm, dog vi ikke holder hotellstandard, så er vi derimot veldig rimelige på pris.

Priser inkluder ikke frokost.
Vi kan tilby frokosttallerken som settes klar i kjøleskap på rommet. Pris 110 kr per person.
Frokostbufeet er tilgjengelig for større grupper på minimum 10 personer og på bestilling. Pris 150 kr per person.

Våre rom

Vi kan tilby følgende romtyper:

Dobbeltrom med eget bad
895
1095
Dobbeltrom med felles bad
695
895
Leilighet med dobbeltseng (fellesrom og kjøkken)
1250
Leilighet med 5 senger (fellesrom og kjøkken)
1550
1950
2350
Familierom 4-6 senger (barna har eget rom)
Rom med fire sengeplasser 1600
Rom med fem sengeplasser 2000
Rom med seks sengeplasser 2400

Flere rom har mulighet for 1-2 ekstrasenger, kr 400,- per seng. Ta kontakt på booking@gamlehorten.no.
Siden byggingen startet i 1780 er dessverre ingen av våre rom handikaptilpasset.

Turist

Er du turist så ligger Gamlehorten Gjestegård perfekt til. Her er det museer, kafeer og fantastiske naturområder. Karljohansvern er en nasjonal skatt som har mye å by på. Ønsker du en tur inn til byen, så er det kun 10 minutter gange i idylliske omgivelser.

Firma

Leter du etter overnatting til ansatte eller pakke på konferanse og møter, så finnes det ikke et bedre alternativ. Her kan man bo billig, men samtidig ha de flotteste lokalene til disposisjon. Fra det herskaplige og romantiske til det litt mer rustikke og råe uttrykket i Ølhallen. Siden vi har flere leiligheter med eget kjøkken, så velger også firmaer å stasjonere ansatte hos oss over lengre perioder. Ta kontakt med oss på booking@gamlehorten.no for gode priser.

Lag og forening

Vi tar gledelig imot korps, ensembler og idrettslag som skal på treningsleir. Dette har vi god erfaring med og har hatt utallige overnattinger. Det er ingen som kan matche Gamlehorten Gjestegård på verken pris eller idyll. Det er jo noe eget med å kunne tusle ned på stranda etter en treningsøkt eller øving på befalsmessa.

Ta kontakt med oss på booking@gamlehorten.no hvis du skal booke inn en gruppen. Vi skreddersyr et opplegg som passer akkurat dere perfekt.