Return to Content

Overnatting

Firmaavtale

Trenger du overnatting for firma kan vi tilby gode løsninger til bra priser. Vi har flere leiligheter med eget kjøkken som gjør det ideelt for firmaer å stasjonere ansatte hos oss over lengre perioder. Større grupper kan få tilgang til felles oppholdsrom med kjøkken og spisesal for frokost, lunsj og middag i egen regi og kan også brukes som kontor.

Inngå firmaavtale

Overnatting

På Karljohansvern og Gamlehorten Gjestegård kan man kjenne roen senke seg når man legger seg i våre nye senger. Rommene er rene og har en egen sjarm, dog vi ikke holder hotellstandard, så er vi derimot veldig rimelige på pris. Gården ligger i idylliske omgivelser rett ved stranda og med turområder rett utenfor døren.

Vi kan tilby følgende romtyper:

Dobbeltrom med eget bad
895
1095
Dobbeltrom med felles bad
695
895
Leilighet med dobbeltseng (fellesrom og kjøkken)
1250
Leilighet med 5 senger (fellesrom og kjøkken)
1550
1950
2350
Familierom 4-6 senger (barna har eget rom)
Rom med fire sengeplasser 1600
Rom med fem sengeplasser 2000
Rom med seks sengeplasser 2400

Siden byggingen startet i 1780 er dessverre ingen av våre rom handikaptilpasset.

Priser inkluder ikke frokost.
Vi kan tilby frokosttallerken som settes klar i kjøleskap på rommet. Pris 110 kr per person.
Frokostbufeet er tilgjengelig for større grupper på minimum 10 personer og på bestilling. Pris 150 kr per person.

Er du turist så ligger Gamlehorten Gjestegård perfekt til. Her er det museer, kafeer og fantastiske naturområder. Karljohansvern er en nasjonal skatt som har mye å by på. Ønsker du en tur inn til byen, så er det kun 10-15 minutter gange i idylliske omgivelser.

Vi tar gledelig imot lag og foreninger som korps, kor, ensembler og idrettslag som skal på treningsleir. Dette har vi god erfaring med og tilpasser overnatting og bruke av andre lokaler. Det er ingen som kan matche Gamlehorten Gjestegård på verken pris eller idyll. Det er jo noe eget med å kunne tusle ned på stranda etter en treningsøkt eller øving på befalsmessa.

Ta kontakt med oss på booking@gamlehorten.no hvis du skal booke inn en gruppen. Vi skreddersyr et opplegg som passer akkurat dere perfekt.